PELGRIMSGIDS ROCROI - VEZELAY (Franse versie)

01_G_22_FR

Nieuw product

GIDS PELERINS ROCROY - VEZELAY (Versie in het Frans)
86 kleurenpagina's – De kortste route om te wandelen van ROCROY, gelegen aan de Belgische grens, naar VEZELAY. Gedetailleerde beschrijving van de route, lijst met middelen en accommodaties. Deze gids bevat geen kaarten, maar we bieden u de GPX-tracering

Meer details

En stock

15,00 €

PAYMENT SECURISE
PAYMENT SECURISE

Meer informatie

DE WEGEN NAAR COMPOSTELA - VAN ROCROY NAAR VEZELAY
EEN GIDS IN DIENST VAN WANDELAARS EN PILGRIMS (Franse versie)

Komende uit Nederland, België, Duitsland, de Ardennen of de Aisne, vertrekkend voor lange maanden, trekken de pelgrims naar Vézelay, dan St-Jacques-de-Compostelle door Reims en volgen de meest directe lijn door Signy-L'Abbaye, Épernay, Sézanne, Troyes. De route van Rocroy naar Troyes volgt één van de middeleeuwse wegen van Champagne: de via campaniensis (de Champagneroute). Het wordt gevolgd door de meer klassieke route van Troyes naar Vézelay.

Deze gids zal de pelgrim begeleiden door zijn keuze om een ​​kortere weg te volgen te respecteren, maar door hem, voor zover mogelijk, de Champagne-Ardennen te laten oversteken via duizend holle wegen, wijngaarden en kreupelhout.

Het is ook voor doorgewinterde of occasionele wandelaars ideeën voor wandelingen van 2 tot 15 dagen op weg naar Compostela, in de Champagne-Ardennen met de mogelijkheid om met de trein of bus te gaan of terug te gaan.

Sinds de eerste editie in 2011 zijn onze teams van pelgrims betrokken bij het voortdurend bijwerken van informatie en het onderhouden van bewegwijzering. Door de verkoop kan de vereniging RP51 deze actie financieren.

In deze gids van 86 kleurenpagina's is in 2 delen de wandelaar-pelgrim daar te vinden:

Een gedetailleerde en geïllustreerde beschrijving van de meest directe route van Rocroi naar Vézelay
De inventarisatie van accommodatiemogelijkheden en beschikbare diensten
Deze gids bevat geen kaarten, maar we bieden de GPX-track die kan worden gedownload en geïnstalleerd op mobiele telefoon, tablet, GPS, enz.
En savoir plus sur ce texte sourceVous devez indiquer le texte source pour obtenir des informations supplémentaires
Envoyer des commentaires
Panneaux latéraux

Accessoires