PELGRIMSGIDS ROCROI - VEZELAY (Franse versie)

01_18_FR

Nieuw product

PELGRIMSGIDS ROCROI - VEZELAY  (Franse versie)

162 bladzijden - Beschrijving van een rechtstreekse route - overnachtingsmogelijkheden - kleurenkaarten op 1:25.000 van het IGN

Meer details

En stock

15,00 €

PAYMENT SECURISE
PAYMENT SECURISE

Meer informatie

PELGRIMSGIDS ROCROI - VEZELAY  (Franse versie)

OP WEG NAAR SANTIAGO - VAN ROCROI NAAR VEZELAY

EEN GIDS VOOR WANDELAARS EN PELGRIMS 

Op de weg naar Santiago is er nu een rechtstreekse route van de Belgische grens naar Vézelay (Rocroi - Reims - Sézanne - Troyes - Vézelay)

Deze gids van 162 bladzijden in kleur, die gemaakt is door pelgrims, bestaat uit de volgende 3 delen

- een gedetailleerde en geïllustreerde beschrijving van de weg van Rocroi tot Vézelay

- een overzicht van de overnachtingmogelijkheden en de overige voorzieningen

- de 395 km lange weg ingetekend op 68 IGN-kleurenkaarten.

Het Jacobsgenootschap uit de Champagnestreek ziet nog steeds dat een groot aantal pelgrims, die voor meerdere maanden van huis zijn gegaan, in Reims komen en dan een korte route zoeken naar Vézelay. Vanuit de Ardennen volgen zij de weg die loopt van Reims via Epernay, Sézanne en Troyes naar Vézelay. Deze laat hen toe meerdere dagmarsen te besparen. Het volgen van deze niet beschreven weg gaat vaak ten koste van hun eigen veiligheid want zij lopen langs drukke wegen om hun overnachtingsplaats te bereiken.

Dit willen wij zoveel mogelijk vermijden en daarom geven wij deze gids uit. Hij respecteert de keuze van de pelgrim om nutteloze omwegen te vermijden maar wij bieden hem wel de mogelijkheid om de Champagnestreek te doorkruisen langs duizenden kleinere wegen, wijngaarden en bossen.

Ons Genootschap wil dat deze pelgrimsgids behouden blijft. Daarom komt er ieder jaar een nieuwe uitgave. Wij zullen ervoor zorgen dat de gids en de markering up-to-date blijven.