Alleen online

BEGELEIDEN VAN PELGRIMS - REIMS-PARIJS

07_19_FR

GIDS REIMS - PARIJS (in het Frans) DOWNLOADBAAR PRODUCT OP TELEFOON OF TABLET

De download bevat:

de beschrijving van de route en de lijst met accommodaties -PdF-formaat

het pad GPX-indeling

geolocatie van accommodatie -

GPX-indeling geolocatie van services -

GPX-indeling een installatiehandleiding

Meer details

En stock

8,00 €

PAYMENT SECURISE
PAYMENT SECURISE

Meer informatie

Van Reims tot Parijs RP51 effent uw weg GIDS REIMS - PARIJS (in het Frans) DOWNLOADBAAR PRODUCT OP TELEFOON OF TABLET BELANGRIJKE NOTITIE

Na je aankoop ontvang je een link om te downloaden. Na ontvangst van de link, klik erop om het bestand Reims-Paris_fr_2019_v2.zip te downloaden.

De link is 24 uur beschikbaar. U moet de ontvangen map uitpakken die vijf bestanden bevat:

- de plot van het pad in de vorm van een bestand - in GPX-

- indeling geolocatie van accommodatie - in GPX-

- indeling geolocatie van services - in GPX-

- indeling installatie-instructies op uw basiskaarttoepassing een pdf-bestand van 60 pagina's in kleur met de beschrijving van de route, de lijst met accommodatie en diensten van Reims naar Parijs Voor meer informatie kunt u de bijgevoegde kennisgeving downloaden Wandelaars die dit pad volgen, bereiken PARIJS. Van daaruit kunnen ze verder, als ze dat willen, naar Tours (bedevaart van Saint Martin de Tours), of Vézelay, dan St-Jacques de Compostelle, of zelfs naar Mont-Saint-Michel.

Onze vereniging, Randonneurs et Pèlerins 51, heeft de meest directe route bestudeerd om deze gids te publiceren die pelgrims zal begeleiden met respect voor hun keuze om onze prachtige regio te doorkruisen en ervoor te zorgen dat ze terug willen komen.

Het is ook voor ervaren of occasionele wandelaars ideeën voor wandelingen van 1 tot 10 dagen op de pelgrimsroute, van Champagne-Ardenne naar Ile-de-France, met de mogelijkheid om met de trein of bus heen of terug te gaan.

Deze route volgt de Marne-vallei en zijn wijngaarden waarvan de landschappen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, volgt het Dhuys-aquaduct in een aangename landelijke omgeving, ver weg van lawaaierige, vervuilde en gevaarlijke wegen of snelwegen, deze route stelt je in staat om '' vredig in de hoofdstad aan te komen na Épernay, Château-Thierry, La Ferté-sous-Jouarre en Meaux te hebben doorkruist.

In deze gids van 60 kleurenpagina's vindt de pelgrimswandelaar: - de gedetailleerde beschrijving van de route met opmerkingen over de doorkruiste plaatsen, - inventaris van middelen en huisvesting, - aanduiding van de dichtstbijzijnde stations,

Een prachtig parcours van 200 km De aangeboden accommodatie laat de keuze om uw etappes aan het weer en uw huidige vorm aan te passen.

Door de verkoop van deze gids kan de RP51-vereniging het pad uitstippelen, onderhouden en de cursusbeschrijvingen, accommodatie en bronnen regelmatig bijwerken. 

Downloaden